GUARDONATS 2023

 

Si heu  fet un treball  de recerca  de batxillerat,  lliurat i qualificat  al llarg del  curs acadèmic 2022-2023, en què la química té un pes molt important, el podeu presentar en aquests Premis i obtenir una menció, un accèssit (fins a tres-cents euros) o un premi (fins a sis-cents euros).

Si voleu (opcional) podeu adjuntar el pòster del vostre treball, en format PDF (mida A0) en cas que esteu interessats a participar al concurs de pòsters.

El tutor o la tutora del vostre treball de recerca també rebrà una menció per l’ajuda i l’orientació que us ha ofert, i el vostre centre serà obsequiat amb materials didàctics per a l’ensenyament de la química.

Premi especial a l’activitat científica per a l’alumnat. Activitat científica que permetrà als alumnes dels treballs finalistes participar en un acte amb científics joves.

Us animem a presentar els vostres treballs i els pòsters dels vostres treballs!

Data límit de lliurament de treballs: 28 de febrer de 2023

La resolució dels premis es farà pública abans del 20 d’abril de 2023.

Els resultats es penjaran al web de la SCQ i es comunicaran de manera individual a cada participant. Els premis es lliuraran en el decurs del XXXV Debat de Química el 24 de maig, a la seu de l’IEC, C/ del Carme, 47, Barcelona.