Fer-se'n soci

INSCRIPCIÓ

FORMULARI
DE SOL·LICITUD D’ALTA
AUTORITZACIÓ DE DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

La Societat Catalana de Química, com a societat científica filial de l’Institut d’Estudis Catalans, té com a finalitat promocionar tot allò que està relacionat amb el conreu de les ciències químiques.

Atès el seu caràcter científic, una part important dels nostres socis són investigadors que treballen activament en el camp de la química al nostre país. La formació és una altra de les nostres prioritats i molts dels nostres socis estan relacionats amb el món educatiu, tant l’universitari com el de l’ensenyament secundari. Els professionals de la industria química també són presents a la nostra societat, així com totes aquelles persones interessades en aquesta disciplina científica.

Els nostres membres gaudeixen del benefici de ser membres de l’EuchemS, associació que aglutina les societats químiques europees més importants. A més a més, els membres gaudeixen dels beneficis addicionals d’estar subscrits a la revista EduQ, tenir accés a la Revista de la Societat Catalana de Química en versió electrònica, rebre informació d’esdeveniments relacionats amb el camp de la química i poder participar activament en totes les activitats que s’organitzen des de la Societat Catalana de Química (cursos, jornades, debats, conferències, etc.).

La quota d’inscripció de la Societat Catalana de Química és 40 euros anuals per als socis ordinaris i 20 euros anuals per als estudiants. Per fer-se soci de la SCQ només cal emplenar el formulari de sol·licitud d’alta i enviar l’autorització de domiciliació bancària de la quota a:

Societat Catalana de Química
Institut d’Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona

Tel.: 93 552 91 05
scq@iec.cat
https://scq.iec.cat