En el marc del XXXIII Debat de Química a l’IEC, el 19 de maig la Societat Catalana de Química (SCQ) lliurà els diplomes de la 15a edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat dins de l’Àmbit de la Química.

La SCQ vol contribuir a la promoció del treball experimental als centres educatius, d’una manera especial en l’àmbit de la química, el qual constitueix una eina fonamental per a l’ensenyament i aprenentatge, i contribueix a la millora de la qualitat educativa.

Per aquest motiu, la Societat atorga també un premi que consisteix en material de laboratori als centres als quals pertanyen els alumnes que han estat guardonats amb el primer premi (ex aequo): l’Institut Joan Brossa (Barcelona) i l’Escola Pia de Sitges (Sitges).

Durant el lliurament de premis es donà a conèixer també el nom de la guanyadora del Concurs al Millor Pòster: Laura Solsona Ichart, de l’Institut Màrius Torres (Lleida).

Pidiscat, compromesos amb l’educació científica des del 1998     

Gràcies a la col·laboració de Pidiscat, els dos centres en els quals s’han tutoritzat els dos treballs guanyadors del 1r Premi ex aequo i el centre premiat al Concurs de Pòsters obtenen un val intercanviable per material de laboratori, que poden seleccionar d’acord amb les seves necessitats, per tal de contribuir a l’experimentació en l’àmbit de la química.

La nostra enhorabona als centres guanyadors!

      Font: Xavi Prat / IEC