RELACIÓ DE TREBALLS QUE OPTEN ALS PREMIS (17.03.2016)

Els resultats es penjaran al web i es comunicaran de manera particular a cada participant. Els premis es lliuraran en el decurs del XXVIII Debat de Química a l’IEC, acte que la SCQ destina al professorat de secundària i que és previst que es faci el dimecres 27 d’abril de 2016.


Imatge_diptic2

INSCRIPCIÓ TANCADA

Si heu fet un treball de recerca de batxillerat, lliurat i qualificat al llarg del curs acadèmic 2015-2016, en què la química té un pes molt important, el podeu presentar en aquests premis i obtenir una menció, un accèssit (fins a tres-cents euros) o un premi (fins a sis-cents euros).

El tutor o la tutora del vostre treball de recerca també rebrà una menció per l’ajuda i l’orientació que us ha ofert, i el vostre centre serà obsequiat amb materials didàctics per a l’ensenyament de la química.

Enguany, per primera vegada i per iniciar una nova dècada de convocatòries, els centres que presentin millors treballs rebran material de laboratori donat per Thermo Fisher Scientific.

Premi especial d’estades científiques per a l’alumnat

A més dels premis i de les mencions honorífiques, oferim als alumnes finalistes estades científiques de dues setmanes amb grups de recerca del nostre país.

Consulteu les condicions dels Premis.

S’allarga el termini de presentació dels treballs de recerca de batxillerat fins al dia 3 de març de 2016, inclòs.