‘Antoni de Martí i Franquès i Altafulla’, emplaçament històric representatiu de la química 2021

La candidatura «Antoni de Martí i Franquès i Altafulla», presentada per l’Institut Català d’Investigació Química, ICIQ, obté el Reconeixement d’Emplaçament Històric Representatiu de la Química en el Territori de Parla Catalana 2021.

 

La Societat Catalana de Química atorga els premis en recerca, en educació i en divulgació 2021

Jaume Veciana Miró, Premi a l’Excel·lència Científica 2021

Clàudia Climent Biescas i Aleix Comas Vives, Premis al Talent Científic Emergent 2021

Maria Luisa  Salgado Vallvey, Premi a l’Excel·lència  Educativa 2021

Claudi Mans Teixidó, Premi a l’Activitat Divulgadora 2021

 

 

Us convidem a fer-vos soci de la SCQ

La Societat Catalana de Química té com a finalitat promocionar tot allò que està relacionat amb el conreu de les ciències químiques.

Atès el seu caràcter científic, una part important dels nostres socis són investigadors que treballen activament en el camp de la química al nostre país. La formació és una altra de les nostres prioritats i molts dels nostres socis estan relacionats amb el món educatiu, tant l’universitari com el de l’ensenyament secundari. Els professionals de la industria química també són presents a la nostra societat, així com totes aquelles persones interessades en aquesta disciplina científica.

Novetat editorial

Síntesi orgànica de molècules complexes / Elias James Corey : traducció, introducció i comentaris d’Àngel Messeguer i Peypoch

Autor: James Corey, Elias

Data de l’edició: 2021

Col·lecció: Clàssics de la Química, 10

 

 

NOTÍCIES

La SCQ atorga els premis en recerca, educació i divulgació 2021

Premis de la Societat Catalana de Química en recerca, educació i divulgació   Guardonats 2021 1a convocatòria. Premis instituïts l'any 2021   Premis SCQ en RECERCA   Jaume Veciana Miró Premi de la Societat Catalana de Química a l'Excel·lència Científica...